x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Se deschide sezonul de schi. Urmăriţi imagini LIVE din toate staţiunile montane pe webcam jurnalul.ro

Se deschide sezonul de schi. Urmăriţi imagini LIVE din toate staţiunile montane pe webcam jurnalul.ro

de Sorin Anghel    |    06 Dec 2011   •   07:19
Se deschide sezonul de schi. Urmăriţi imagini LIVE din toate staţiunile montane pe webcam jurnalul.ro

In zona montana, racirea vremii a adus si un val puternic de ninsori, astfel ca administratorii partiilor se gandesc sa deschida sezonul de schi la sfarsitul saptamanii. Cel mai mult a nins pe Valea Jiului. In statiunile Paring si Straja, stratul de zapada masoara zece centimetri grosime.

"Ninge puternic, iar daca temperaturile vor scadea, la noapte vom face zapada artificiala. In zona de creasta, vantul a vascolit zapada. Speram sa deschidem partiile in weekend", a declarat Valentin Huda, de la partia "Platoul Soarelui" din Straja.

Urmariti imagini LIVE din statiunea hunedoreana pe webcam jurnalul.ro

Ninsoarea a ajuns si la Arieseni - Alba. "A nins de dimineata, dar stratul de zapada nu are mai mult de 3 centimetri. M-am uitat la prognoza si am vazut ca va ninge puternic de la noapte si pana luni. Cred ca vom schia in weekend", spune Dan Gligor, de la partia Vartop. Ninsori slabe s-au mai inregistrat in Maramures, in vreme ce in Bucovina valul de precipitatii inca n-a ajuns.

Pe Valea Prahovei se circula in conditii de iarna. Ninge in toate statiunile, iar la Azuga si Predeal, carosabilul de pe DN1 este acoperit cu zapada. Pe strazile din statiunea brasoveana se circula greu. Nici o masina de la deszapezire nu intervenise pana la ora 10:00.

Partiile sunt acoperite zapada, iar daca ninsorile vor continua, in weekend se va putea schia. Acum, la Sinaia-Cota 2000, stratul de zapada masoara 4 centimetri, la Busteni 3 centimetri, la Azuga 8 centimetri, iar la Predeal 6 centimetri. A nins si in Poiana Brasov, astfel ca Masivul Postavaru este tot alb.

Urmariti imagini LIVE din toate statiunile montane doar pe www.jurnalul.ro


×