x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SECTORUL 3/Hârtie reciclată

SECTORUL 3/Hârtie reciclată

18 Dec 2008   •   00:00

Autorităţile Sectorului 3 Bucureşti au declanşat o campanie de conştientizare a cetăţenilor cu privire la importanţa colectării selective a deşeurilor reciclabile, primăria anunţând că în ultimele zece luni au fost strânse peste 1.000 de tone de hârtie şi carton şi peste 300 de tone de plastic.



Primăria Sectorului 3, în parteneriat cu firma de salubritate locală Rosal, a derulat, în perioada 2-6 decembrie 2008, campania-pilot de informare şi responsabilizare a cetăţenilor cu privire la importanţa colectării selective a deşeurilor reciclabile, intitulată "Colectează selectiv – în fiecare zi!".
În cadrul campaniei, timp de cinci zile au fost organizate activităţi de colectare selectivă pentru deşeuri reciclabile din hârtie, plastic, aluminiu, sticlă şi aparate electrice, electronice şi electrocasnice, la care au fost invitate să participe 22 de asociaţii, respectiv 2011 locatari, de pe străzile Agatha Bârsescu şi Unităţii. În primele zece luni din anul 2008, la nivelul Sectorului 3 au fost colectate selectiv: peste 1.000 t hârtie şi
carton, peste 300 t plastic şi 100 t DEEE.

×
Subiecte în articol: verde!