x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Secvenţial: Blonda de la ASF învaţă pe 6.700 de euro lunar

Secvenţial: Blonda de la ASF învaţă pe 6.700 de euro lunar

20 Sep 2015   •   21:16
Secvenţial: Blonda de la ASF învaţă pe 6.700 de euro lunar

Gabriela Boca a fost aprobată de Parlament în funcţia de membru neexecutiv al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). Nominalizarea sa vine din partea ALDE. Poziţia este remunerată cu 6.700 de euro pe lună.

Gabriela Boca a fost membru şi în PNL, PNG, respectiv PC.

Conform propriului CV, Gabriela Boca are o experienţă de 9 ani în domeniul bancar, încadrându-se în cerinţele legii pentru ocuparea acestei poziţii. Numirea sa a a fost contestată, pentru lipsa de experienţă, lipsă recunoscută chiar de Gabriela Boca însăşi.

"A spus că nu are experienţa necesară, dar e dispusă să înveţe. Am ajuns să avem astfel cea mai mare bursă de studii. 6.700 de euro pe lună. Este ce va încasa Gabriela Boca pentru poziţia neexecutivă de la ASF" a spus Adrian Ursu, duminică, la "Secvenţial".

"Poate persoana în cauză este bună la ghişeu. Doamna nu a avut nicio problemă să treacă de la un partid la altul. Partidul este în toate. 6.700 de euro sunt peste partid, sunt o încununare" crede academicianul Răzvan Theodorescu.

"Când te duci şi spui că vrei să înveţi şi nu ştii despre ce e vorba în propoziţie, bunul-simţ te obligă să renunţi" a completat publicistul Cristian Teodorescu. 

×