x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şedinţă de URGENȚĂ pe tema coronavirus. Mai mulţi miniştri au fost chemaţi, duminică seara, la Guvern - surse

Şedinţă de URGENȚĂ pe tema coronavirus. Mai mulţi miniştri au fost chemaţi, duminică seara, la Guvern - surse

08 Mar 2020   •   20:47
Şedinţă de URGENȚĂ pe tema coronavirus. Mai mulţi miniştri au fost chemaţi, duminică seara, la Guvern - surse
Sursa foto: DIANA OROS

Mai mulți miniștri au fost chemați la Palatul Victoria la o ședință, potrivit unor surse politice. La ora transmiterii acestei știri reuniunea de lucru este în desfășurare, iar subiectul principal îl reprezintă măsurile împotriva răspândirii coronavirusului.

Conform surselor citate, la această întâlnire participă, Ministrul Sănătăţii Victor Costache, ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela, cât şi cel al Educaţiei Monica Anisie.

Mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului au fost luate duminică. Printre acestea se numără interzicerea activităţilor care presupun adunarea a mai mult de 1.000 de persoane sau jucarea meciurilor de fotbal fără spectatori.

O altă măsură anunţată duminică este închiderea şcolilor în care se raportează cel puţin un caz de coronavirus. Printre cazurile confirmate de coronavirus din România se numără adolescenţi din Timişoara şi Hunedoara.

În acest moment, în România sunt 15 persoane infectate cu noul COVID-19.

Sursa: Mediafax

×