x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sediu nou - Tribunalul Bucuresti s-a mutat la Junior

Sediu nou - Tribunalul Bucuresti s-a mutat la Junior

de Miruna Pasa Petru    |    05 Dec 2006   •   00:00

Tribunalul Bucuresti s-a mutat in casa noua. Incepand de astazi, instanta isi va desfasura toate activitatile in cladirea fostului magazin Junior de pe cheiul Dambovitei.

Dupa ce mai bine de cinci ani a fost un imens santier, constructia a devenit in sfarsit un sediu functional si modern pentru una dintre cele mai aglomerate instante din tara. Cu o suprafata desfasurata de 28.549 de metri patrati, edificiul a fost practic reconceput pentru a se tranforma din spatiu comercial in sediu de instanta. Au fost amenajate 26 de sali de sedinta, zeci de birouri si un arest ultramodern, construit pe doua niveluri. Potrivit judecatorului Laura Andrei, vicepresedintele Tribunalului Bucuresti, noua cladire este mult mai functionala, iar arestul este cel mai modern din tara, perfect adaptat normelor Uniunii Europene.

In sediul de la Junior isi va desfasura activitatea si Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti, iar in vechea cladirea a Tribunalului, cea de langa Palatul de Justitie, se vor muta Judecatoriile Sectoarelor 1 si 4.

×
Subiecte în articol: observator