x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şeful Parchetului din Gheorgheni, ridicat de DNA. Izabella Majeczki este acuzată de luare de mită şi instigare la fals

Şeful Parchetului din Gheorgheni, ridicat de DNA. Izabella Majeczki este acuzată de luare de mită şi instigare la fals

de Veronica Micu    |    07 Noi 2013   •   09:55
Şeful Parchetului din Gheorgheni, ridicat de DNA. Izabella Majeczki este acuzată de luare de mită şi instigare la fals

Izabella Majeczki, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gheorgheni, județul Harghita, a fost ridicată în această dimineața de procurorii DNA.

Potrivit unui comunicat al DNA, față de Izabella Majeczki s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul a două infracțiuni de luare de mită și instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată. În cauză, procurorii DNA au solicitat Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) autorizarea efectuării unor percheziții.

CSM a avizat efectuarea perchezițiilor, având în vedere că procurorul în cauză este suspectat în legătură cu infracțiuni de corupție constând în primire de bani și bunuri pentru soluționarea dosarelor aflate pe rolul parchetului, în favoarea unor persoane cercetate pentru infracțiuni de violență și contra avutului privat.

La acțiune, procurorii DNA sunt sprijiniți de angajați ai Jandarmeriei și de ofițeri ai Direcției Generale Anticorupție (DGA).

În cauză, procurorii beneficiază de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

×