x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sfaturi despre politica si fotbal - Gigi Becali, cina cu Berlusconi la Roma

Sfaturi despre politica si fotbal - Gigi Becali, cina cu Berlusconi la Roma

de Alexandru Nastase    |    22 Feb 2007   •   00:00

Gigi Becali s-a intalnit aseara cu fostul premier italian Silvio Berlusconi, la resedinta acestuia din Roma, cei doi luand masa impreuna. Becali nu s-a dus singur, ci a fost insotit de o delegatie de membri ai Partidului Noua Generatie, numai unul si unul, nu putem sa va spunem exact cine! Finantatorul Stelei i-a cerut lui Berlusconi sa-l sprijine din punct de vedere politic, spunandu-i acestuia ca simplul fapt ca a acceptat sa-l primeasca reprezinta mult capital politic si de imagine.

COINCIDENTA. In seara in care guvernul de stanga al lui Romano Prodi isi dadea demisia, fostul premier Berlusconi i-a dat timp de cateva ore sfaturi lui Becali in ceea ce priveste politica, dar si in legatura cu fotbalul. Patronul lui AC Milan a deschis subiectul crizei politice din Italia, prognosticand ca noul executiv de la Roma va fi tot unul de stanga, Forza Italia neavand in acest moment sanse sa preia puterea. Latifundiarul din Pipera l-a ascultat cu luare aminte pe italian, nu l-a intrerupt aproape deloc si i-a pus putine intrebari. Cei doi s-au complimentat cu privire la echipele de fotbal pe care le patroneaza. La sfarsitul intalnirii ei si-au facut fotografii. Cea care a tradus discutia a fost Alexandra Dinu. Gigi Becali a plecat in Italia ieri dimineata decoland de pe aeroportul Henri Coanda - Otopeni la bordul unui avion inchiriat. Inainte de plecare, latifundiarul a facut pe misteriosul si nu a vrut sa dezvaluie motivele vizitei in Italia.

"Sunt pregatit pentru o cina cu un om important la care putini presedinti ajung. Scopul este unul politic, dar are legatura si cu fotbalul", s-a rezumat Gigi la a declara pe aeroport. Silvio Berlusconi este cunoscut pentru prietenia pe care a afisat-o fata de fostul prim-ministru roman Adrian Nastase cu care a mancat inghetata si s-a afisat in impostaze amicale in timpul vizitei pe care acesta din urma a facut-o in Italia. Berlusconi l-a complimentat si pe Traian Basescu spunandu-i ca atrage automat simpatia.

×
Subiecte în articol: observator berlusconi