x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Shobby, de la Codu Penal, în arest preventiv

Shobby, de la Codu Penal, în arest preventiv

01 Oct 2010   •   00:00
Shobby, de la Codu Penal, în arest preventiv

Solistul trupei Codu' Penal, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Mădălin Drăgan, solistul grupului hip-hop, a fost implicat, joi, într-un grav accident la Ploieşti.



Cântăreţul Mădălin Drăgan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut în industrie drept Shobby, a fost implicat într-un accident de circulaţie produs ieri în Ploieşti. În urma accidentului, o femeie însărcinată a decedat, iar poliţiştii au stabilit că artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.

Accidentul s-a produs în jurul orei 8:00 pe podul care face legătura între Gara de sud din Ploieşti şi ieşirea către Bucureşti, anunţă Mediafax.

O şoferiţă însărcinată în şase luni, aflată la volanul unei maşini Dacia, nu a oprit la stop în momentul în care a încercat să intre pe pod. Drăgan, aflat la volanul unui Renault înmatriculat în Bulgaria, se îndrepta spre Bucureşti când maşina femeii a intrat pe banda sa de mers. Cântăreţul nu mai putut evita impactul. În urma coliziunii dintre cele două maşini femeia a fost grav rănită. Ea a fost preluată de o ambulanţă, dar la scurt timp a murit la spital.

Potrivit unor martori, Shobby ar fi încercat să fugă de la locul accidentului, fiind oprit de un jandarm.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Radu Dan, a declarat că Mădălin Drăgan avea o alcoolemie de 0,99 la mie în aerul expirat.


×
Subiecte în articol: magazin