x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Show-ul “Te pui cu blondele?”, urmărit de peste două milioane de telespectatori. Emisiunea prezentată de Dan Negru rămâne lider de audiență

Show-ul “Te pui cu blondele?”, urmărit de peste două milioane de telespectatori. Emisiunea prezentată de Dan Negru rămâne lider de audiență

22 Ian 2015   •   13:56
Show-ul “Te pui cu blondele?”, urmărit de peste două milioane de telespectatori. Emisiunea prezentată de Dan Negru rămâne lider de audiență
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Cel mai longeviv show de cultură generală din istoria televiziunii din România, “Te pui cu blondele?”, rămâne liderul de audiență al serilor de miercuri. Emisiunea prezentată de Dan Negru, care l-a avut invitat special pe Corneliu Vadim Tudor, a fost pe primul loc în topul audiențelor, atât la nivelul publicului din mediul urban, cât și la nivelul publicului din toată țara, și a adunat în fața micilor ecrane 2.367.000 de telespectatori, la nivelul publicului naţional, în minutul de maximă audienţă, 22.53, de aproape patru ori mai mult decât programul difuzat la acea oră de PRO TV.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 – 22.58) o audiență medie de 9,3 puncte de rating si 17,9 % cota de piată, în timp ce următorul clasat, Kanal D, înregistra 7,5 puncte de rating și o cotă de piață de 14,4%, iar PRO TV, situat pe locul al treilea, obținea 7,1 puncte de rating și o cotă de piață de 13,7%.

De asemenea, Antena 1 rămâne lider și la nivelul publicului din toată țara, cu o audiență medie de 9,4 puncte de rating și o cotă de piață de 17,8 %, în timp ce următorul clasat, Kanal D, a obținut 7,6 puncte de rating si 14,4 % cotă de piață, iar PRO TV, aflat pe locul al treilea, înregistra 6,5 puncte de rating și 12,3 % cotă de piață.

Miercuri, la Antena 1, Corneliu Vadim Tudor s-a confruntat pe teme de cultură generală cu “armata” celor 50 de blonde, la “Te pui cu blondele?”. Prilej de replici savuroase între scriitor și blondele din platou, dar și de povestiri interesante legate de mari personalități ale culturii române pe care Vadim Tudor le-a cunoscut.


Sursa: Kantar Media. Copyright: ARMADATA S.R.L. Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group.  naliza este facuta pe target-urilor All Urban si National. Perioada 21 ianuarie 2015.


×
Subiecte în articol: te pui cu blondele dan negru