x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sibiu: Poliţia îl caută pe un bărbat care a luat banii uitaţi de o femeie la un bancomat

Sibiu: Poliţia îl caută pe un bărbat care a luat banii uitaţi de o femeie la un bancomat

13 Mai 2019   •   20:50
Sibiu: Poliţia îl caută pe un bărbat care a luat banii uitaţi de o femeie la un bancomat

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu a cerut luni sprijinul cetăţenilor pentru a-l putea prinde pe un bărbat care a furat 500 de lei, uitaţi de o sibiancă în fanta unui bancomat din municipiul reşedinţă de judeţ, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unui bărbat care şi-a însuşit pe nedrept o sumă de bani dintr-un ATM de pe raza municipiului Sibiu. În data de 24.04.2019, ora 10,44, o persoană necunoscută de sex masculin şi-a însuşit pe nedrept suma de 500 de lei uitată de către o sibiancă în fanta unui ATM amplasat în municipiul Sibiu, pe strada Lungă", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, o cameră de supraveghere montată în zonă l-a surprins în imagini pe cel care a furat banii de la bancomat.

Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la identitatea acestei persoane sunt rugaţi să apeleze Dispeceratul Poliţiei Municipiului Sibiu la numărul de telefon fix 0269/208211.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: sibiu bancomat bărbat