x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sibiu: Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat de o fată de 21 de ani

Sibiu: Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat de o fată de 21 de ani

19 Feb 2019   •   20:56
Sibiu: Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat de o fată de 21 de ani

Un tânăr de 19 ani a fost internat marţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, cu plămânii afectaţi, după ce a fost înjunghiat de o fată de 21 de ani, în Copşa Mică, potrivit Ambulanţei şi Poliţiei.

Victima a fost internată prima dată la Spitalul Municipal din municipiul Mediaş, de unde a fost transferată, conştientă, la Spitalul din municipiul Sibiu.

"Astăzi, în jur de ora 16,00, am preluat de la Spitalul Mediaş un tânăr de 19 ani cu pneumotorax masiv, ca urmare a înjunghierii. Noi am asigurat doar transferul pacientului de la Mediaş la UPU Sibiu, cu echipaj cu medic, pacientul fiind conştient, stabil", a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, Liliana Blaga.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, Poliţia oraşului Copşa Mică a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost transportat la spital cu plagă înjunghiată. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că femeia l-ar fi înjunghiat pe tânăr pe fondul unui conflict spontan. Ambii sunt domiciliaţi în Copşa Mică.

"Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu şi vizează săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor, urmând a se stabili toate circumstanţele care au generat acest incident", a mai spus Elena Welter.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: sibiu copşa mică tanar injunghiat