x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Simona Gherghe îşi caută pereche

Simona Gherghe îşi caută pereche

14 Mai 2009   •   00:00
Simona Gherghe îşi caută pereche

Una dintre cele mai simpatice şi îndrăgite vedete de ştiri din România, Simona Gherghe (foto), îşi caută partener... de prezentare.



Este al doilea an în care Observatorul de la 16:00 se va transforma într-o ediţie specială dedicată zilei internaţionale a copiilor. "Îmi caut coprezentator care trebuie să fie musai băieţel. Să aibă până în 10 ani, să nu aibă emoţii şi, condiţie obligatorie, să ştie să citească. Le rog pe mămicile sau bunicile care vor să-şi vadă copilaşul la televizor prezentând ştiri să ne trimită o poză şi câteva rânduri despre băieţelul lor la adresa de e-mail: prezentator@antena1.ro. Aşa că, abia aştept mesajele de la copii. Şi să ştiţi că cel care va fi ales să-mi fie coprezentator va avea o mare responsabilitate pe umeri, pentru că timp de o oră el trebuie să susţină, alături de mine, o oră întreagă de ştiri, în direct. Avem invitat în platou, intervenţii ale corespondenţilor din ţară, rubricile Sport şi Meteo şi, poate unul dintre cele mai dificile lucruri din televiziune: cititul de pe prompter.

Şi pentru că este ziua lor, a copiilor, noi le promitem nişte ştiri speciale şi, evident, un cadou la final de jurnal", declară Simona.

×
Subiecte în articol: mass-media