x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Simona Halep a sărbătorit împlinirea a 28 de ani pe Marele Zid Chinezesc

Simona Halep a sărbătorit împlinirea a 28 de ani pe Marele Zid Chinezesc

27 Sep 2019   •   14:24
Simona Halep a sărbătorit împlinirea a 28 de ani pe Marele Zid Chinezesc
Sursa foto: Facebook Simona Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul şase mondial, a sărbătorit, vineri, împlinirea a 28 de ani pe Marele Zid Chinezesc, potrivit unei imagini postate pe contul său de Instagram, în care desface o şampanie.

Alături de Simona se mai află iubitul său, antrenorul Dan Dobre şi preparatorul fizic Teo Cercel. Simona Halep apare într-o altă imagine cu sticla de şampanie în mână şi muşcând dintr-o brioşă.

''Mulţumesc mult pentru iubirea arătată! Am 28 de ani şi mă simt extraordinar'', a scris Halep în reţelele de socializare.

Antrenorul australian Darren Cahill, cu care ca relua colaborarea de anul viitor, i-a transmis şi el urări pe Instagram, postând o imagine cu Simona şi următorul mesaj: ''Privirea pe care o ai când ştii că o să primeşti cadouri! La mulţi ani @simonahalep! Să ai o zi excelentă şi să fii sigură că băieţii tăi (Toni, Theo & Daniel) vor avea grijă de tine azi. Felicitări pentru un an al 28-lea minunat şi hai să îl facem pe al 29-lea şi mai bun!''

Simona Halep s-a retras săptămâna aceasta de la Wuhan, în meciul din optimile de finală cu kazaha Elena Rîbakina, din cauza unor dureri la spate. Ea figurează pe tabloul principal la Beijing, unde va juca în primul tur cu o adversară venită din calificări.

Halep a cucerit anul acesta un singur titlu, la Wimbledon, al doilea de Mare Şlem al carierei, după cel de la Roland Garros, în 2018.
AGERPRES 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

28 ❤️

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep