x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sinteza zilei: Vila Săbărel din Eforie Sud, fortăreaţa de 700 de metri pătraţi a Elenei Udrea

Sinteza zilei: Vila Săbărel din Eforie Sud, fortăreaţa de 700 de metri pătraţi a Elenei Udrea

20 Oct 2015   •   22:20
Sinteza zilei: Vila Săbărel din Eforie Sud, fortăreaţa de 700 de metri pătraţi a Elenei Udrea

Mihai Gâdea a prezentat, marţi seară, la "Sinteza zilei", un material jurnalistic marca Observator cu privire la noul dosar care pare să înfunde pe Elena Udrea, precum şi imagini cu vila obţinută prin intermediari de 700 metri pătraţi, de la malul mării.

Citește și DNA cere arestarea Elenei Udrea, într-un nou dosar!

Şi asta nu e tot. Udrea ar fi cerut 5 milioane de dolari pentru a ajuta un om de afaceri de beneficieze de un contract avantajos de la Hidroelectrica.

Citește și Ce spune Elena Udrea despre noul ei dosar de la DNA

Vila Săbărel din Eforie Sud este o vilă cu aer medieval. O fortăreaţă de 700 de metri pătraţi, cu trei etaje, susţine Direcţia Naţională Anticorupţie. Procurorii spun că imobilul ar fi al Elenei Udrea.

Citește și Budeanu, Buzoianu, Andronic, implicaţi în noul dosar al Elenei Udrea

Ar fi intrat în posesia ei prin intermediul unei firme controlate de fostul său consilier, Tudor Breazu, administratorul moşiei sale de la Nana.

Citește și Procurorul general trimite la Parlament şi MJ cererea de încuviinţare a reţinerii şi arestării Elenei Udrea

Ca s-o poată cumpăra, Udrea i-ar fi dat bani printr-o rudă. Şi nu doar atât. Ar fi făcut presiuni asupra primarului din Eforie pentru ca terenul de aproape 400 de metri pătraţi de sub casă să fie vândut prin negociere directă, lui Breazu, la jumătate de preţ.

Citește și Elena Udrea recunoaşte: Îşi pregătea apariţiile TV şi alegea temele de discuţie

Procurorii spun că Elena Udrea ar fi ajutat un om de afaceri să beneficieze de un contract avantajos cu Hidroelectrica, prin relaţiile pe care le avea în Ministerul Economiei.

Citește și Cererea DNA în cazul Elenei Udrea a ajuns la Cameră; va fi discutată miercuri în Biroul permanent

Ar fi cerut o şpagă de 5 milioane de dolari, printr-un intermediar. Anchetatorii susţin că a primit 3 milioane 800 şi o creanţă de 900 de mii de euro. Surse judiciare spun că prin această creanţă, Udrea a ajuns să fie acţionar din umbră la cotidianul Evenimentul Zilei.

Citește și DNA vrea încătușarea Elenei Udrea pentru o vilă renovată pe şpagă

Mai multe detalii, pe antena3.ro







×
Subiecte în articol: Elena Udrea eforie sud