x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sişu, implicat într-un nou scandal cu droguri

Sişu, implicat într-un nou scandal cu droguri

de Veronica Micu    |    28 Sep 2009   •   00:00
Sişu, implicat într-un nou scandal cu droguri

Tudor Sişu, fostul membru al trupei La Familia, are interdicţie de a părăsi localitatea, fiind cercetat de procurorii DIICOT într-un nou dosar de consum de droguri. Cântăreţul hip-hop a stat de două ori în închisoare pentru fapte similare.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, procurorii Serviciului Teritorial Ploieşti au dispus începerea urmăririi penale faţă de Tudor Sişu pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute de art. 2, 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000, cu aplicarea art. 33 lit. a C.p.

Cercetările efectuate de anchetatori au stabilit că "infracţiunile derulate de Sişu sunt în strânsă legătură cu cele comise de inculpaţii Della Vedova Ermano şi Ion Răzvan Mircea, persoane care au fost arestate preventiv pentru acelaşi gen de infracţiuni la data de 18 septembrie".

Potrivit aceluiaşi comunicat, Sişu are obligaţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.

Ultima dată, Tudor Sişu a fost reţinut de poliţişti în aprilie 2008, în zona Dristor, după ce în maşina în care se afla au fost găsite mai multe seringi şi pilule. Cântăreţul hip-hop Tudor Sişu, acuzat de trafic de droguri, a fost eliberat din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Bucureşti pe 26 octombrie 2007, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti. Au mai fost eliberaţi şi alţi membri ai grupării din care făcea parte acesta.

Cântăreţul hip-hop a fost arestat, prima dată, în 2003. Sişu a fost învinuit pentru trafic de droguri de mare risc şi deţinere ilegală de droguri pentru consum propriu. Sişu a fost închis în Penitenciarul "Colibaşi-Argeş", acolo unde a ispăşit cea mai mare parte a pedepsei . Ulterior, a fost mutat la penitenciarul din Ploieşti. Cântăreţul a fost eliberat în octombrie 2005, pentru ca în mai 2006 să fie arestat din nou.


×
Subiecte în articol: observator droguri puya sisu la familia