x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SITUAȚIA TRAFICULUI - Trafic moderat; nu sunt probleme de fluență și nici accidente

SITUAȚIA TRAFICULUI - Trafic moderat; nu sunt probleme de fluență și nici accidente

30 Apr 2016   •   10:40
SITUAȚIA TRAFICULUI - Trafic moderat; nu sunt probleme de fluență și nici accidente

 Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că, sâmbătă dimineaţa, la ora 10,00, traficul rutier este moderat pe principalele artere de circulaţie, nu sunt semnalate probleme de fluenţă şi nici accidente rutiere. 

Sursa citată arată însă că este posibil ca circulaţia să se intensifice pe DN1 Bucureşti - Braşov, autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, DN2 Bucureşti - Suceava (către mănăstirile din nordul Moldovei), DN5 Bucureşti - Giurgiu, DN6 Bucureşti - Alexandria (drum care se aglomerează de obicei în preajma sărbătorilor) şi DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea - Sibiu. 

Pe DN1, potrivit Centrului Infotrafic, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, traficul rutier se desfăşoară fără probleme deosebite de fluenţă. 

La staţia de taxare de la Feteşti nu s-au format coloane, însă, în situaţia în care mai mulţi automobilişti vor alege să plătească taxa de pod la staţia de taxare, se poate forma o coloană de maşini în aşteptare înaintea staţiei de taxare. 

Pe DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între localităţile Câinenii Mici (judeţul Vâlcea) şi Lazaret (judeţul Sibiu), la kilometrul 237+051 de metri, până în data de 15 iulie 2016 se execută lucrări de reparaţii la pasajul rutier amenajat peste calea ferată (pasajul Râu Vadului). Circulaţia este deviată pe un drum lateral, pe care se află amenajată o trecere la nivel cu calea ferată simplă, prevăzută cu bariere, reaminteşte sursa citată. 

Tot în judeţul Vâlcea, pe Valea Oltului, până pe data de 30 iunie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic, circulaţia rutieră pe DN7 se desfăşoară restricţionat, pe o bandă, alternativ, pe sectorul kilometric 200+615 - 200+815 metri. 

 

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: trafic situatia traficului