x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Situație INCREDIBILĂ în Mehedinți! O familie spune că este izolată la domiciliu, fără alimente

Situație INCREDIBILĂ în Mehedinți! O familie spune că este izolată la domiciliu, fără alimente

28 Feb 2020   •   17:31
Situație INCREDIBILĂ în Mehedinți! O familie spune că este izolată la domiciliu, fără alimente

Caz revoltător în județul Mehedinți. O familie formată din şapte adulți și un copil sunt izolați la domiciliu de două zile, timp în care nimeni nu ar fi venit să le facă teste sau să le aducă alimente. Mai mult, oamenii acuză autoritățile locale că le-au făcut publice datele personale. Așa ar fi ajuns ținta unui val de amenințări din partea localnicilor speriați de coronavirus.

''Noi nu venim din cele 11 zone din Lombardia afectate şi totusi suntem în carantină. Tot oraşul ne sună, ne vorbeşte urât. Au pus numele şi adresa fără acordul nostru''.

Este strigătul de disperare al familiei aflate în izolare, ajunsă ținta atacurilor localnicilor din Orșova, speriați de coronavirus. Mai mult, oamenii se plâng că nu a venit nimeni să le facă testele pentru depistarea gripei noi.

Oamenii se tem pentru siguranța lor după ce adresa le-a fost făcută publică.
În replică, edilul din Orșova susține că nu le-a distribuit datele personale în spațiul public. Mai mult, primarul susține că a trimis la ei asistența socială, însă familia a refuzat ajutorul.

×