x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şoferul care a ucis o femeie și un copil în Tulcea a fugit de la locul accidentului, fiind găsit de poliţişti în satul natal

Şoferul care a ucis o femeie și un copil în Tulcea a fugit de la locul accidentului, fiind găsit de poliţişti în satul natal

11 Aug 2019   •   22:03
Şoferul care a ucis o femeie și un copil în Tulcea a fugit de la locul accidentului, fiind găsit de poliţişti în satul natal
Sursa foto: ISU Tulcea

Şoferul vinovat de producerea accidentului din satul tulcean Văcăreni, în urma căruia două persoane au decedat, a părăsit locul evenimentului şi a fost găsit de poliţişti în satul lui natal, Luncaviţa, a anunţat, duminică seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Irina Manolache.

"Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind căutat de poliţişti. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, din Luncaviţa", a precizat Manolache.

Bărbatul a condus, duminică după-amiază, cu viteză excesivă pe drumul european 87, iar pe raza localităţii Văcăreni maşina a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit în curtea unei gospodării.

Trei tineri se aflau într-un BMW cu volan pe partea dreaptă, iar la un moment dat au decis să transmită Live pe Facebook.

Pe imaginile transmise live pe rețeaua de socializare și văzute de peste 10.000 de oameni se poate observa cum cel care filmează se află pe bancheta din spate, în timp ce în față se află doi tineri, potrivit Observator

Cei doi par a fi într-o stare avansată de ebrietate.

La scurt timp după ce au intrat live pe Facebook, șoferul BMW-ului a accelerat puternic și apoi a pierdut controlul direcției.

Mașina a ieșit de pe șosea, a rupt un gard și a spulberat o femeie și un copil de trei ani aflați în curtea casei.

Imediat după accident, șoferul BMW-ului, un bărbat de 39 de ani din comuna Luncavița a fugit de la locul accidentului.


Două persoane aflate în curte, un copil de 3 ani şi o bătrână de 79 de ani, au murit, iar alte patru, două dintre ele aflate în maşină, au fost rănite şi transportate la spitalul din Galaţi.

Una dintre acestea, o femeie, este însărcinată în luna a şaptea şi a suferit un stop cardio-respirator în drum spre spital, potrivit managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumitru Vâlcu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului vinovat de producerea accidentului. AGERPRES

×