x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sorin Oprescu a solicitat operatorilor de deszăpezire să intensifice intervenţiile

Sorin Oprescu a solicitat operatorilor de deszăpezire să intensifice intervenţiile

de Agerpres    |    12 Ian 2013   •   15:06
Sorin Oprescu a solicitat operatorilor de deszăpezire să intensifice intervenţiile
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Primarul General Sorin Oprescu a solicitat, sâmbătă, operatorilor de deszăpezire să intensifice intervenţiile în toate sectoarele Capitalei, informează Agerpres.

Edilul şef al Capitalei a solicitat acest lucru având în vedere prognozele emise de meteorologi care anunţă în continuare ninsori în Bucureşti.

Astfel, în acest moment, se acţionează atât cu material antiderapant, cât şi prin pluguirea arterelor cu 151 de utilaje.

În toate cele şase sectoare se acţionează cu prioritate în zona pantelor, rampelor şi podurilor, pe arterele principale şi secundare, dar şi la intrările în şcoli, spitale şi alte instituţii publice.

Autorităţile locale păstrează legătura cu Brigada de Poliţie Rutieră astfel încât, dacă va fi necesar, echipajele poliţiei vor facilita intervenţia utilajelor de deszăpezire.

De asemenea, Primarul Capitalei a dispus ca Poliţia Locală să sprijine agenţii de circulaţie ai Brigăzii Rutiere pentru fluidizarea circulaţiei, atunci când condiţiile meteo o vor impune.

Totodată, edilul şef a cerut inspectorilor din cadrul Direcţiei de Control sa verifice, în teren, modul de intervenţie a operatorilor de deszăpezire.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială continuă programul de adăpostire a persoanelor defavorizate în cele două centre DGASMB - Complexul de Servicii Medicale din Th. Pallady şi Adăpostul Sf. Luca din Berceni, dar şi programul de distribuţie de ceai şi supă caldă prin intermediul echipelor mobile în zona Gării de Nord.

×
Subiecte în articol: zăpadă Sorin Oprescu vreme ninsoare