x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Șoseaua Kiseleff, închisă pentru un eveniment sportiv

Șoseaua Kiseleff, închisă pentru un eveniment sportiv

16 Noi 2018   •   22:26
Șoseaua Kiseleff, închisă pentru un eveniment sportiv

Circulația pe Șoseaua Kiseleff din București este închisă timp de 24 de ore, de vineri seară până sâmbătă la ora 22.30 din cauza evenimentului sportiv „Trofeul București”, potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere a Capitalei.
„În data de 17 noiembrie a.c., va avea loc evenimentul cultural-sportiv „Trofeul București”, pe Șos. Kiseleff.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, se va restricționa traficul rutier pe Șos. Kiseleff, segmentul cuprins Arcul de Triumf și Piața Victoriei (fără a fi afectat traficul rutier în cele două intersecții) și pe Str. Arh. Ion Mincu, între Str. Gheorghe Brătianu și Str. Barbu Delavrancea, începând cu data de 16 noiembrie, ora 22.30 până la încheierea evenimentului în data de 17 noiembrie, ora 22.00”, precizează Brigada Rutieră.
Pentru circulația automobilelor sunt recomandate rutele ocolitoare: Bd. Kiseleff – Piaţa Arcul de Triumf – Bd. Constantin Prezan - Bd. Aviatorilor – Piaţa Victoriei. 
„Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă în această perioadă, să circule cu prudență și să respecte semnalele polițiștilor rutieri”, se mai spune în comunicat.

×
Subiecte în articol: şoseaua Kiseleff Trofeul București