x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Sosia Angelinei m-a violat!" Agresoarea taximetristului din Tulcea, pe prima pagină în The Sun

"Sosia Angelinei m-a violat!" Agresoarea taximetristului din Tulcea, pe prima pagină în The Sun

26 Aug 2012   •   11:57
"Sosia Angelinei m-a violat!" Agresoarea taximetristului din Tulcea, pe prima pagină în The Sun

Patania lui Nicolae, taximetristul tulcean care fost violat de o clienta, a ajuns pe prima pagina a tabloidului britanic The Sun, care remarca o asemanare izbitoare intre Luminita Perijoc si actrita Angelina Jolie.

"Taximetrist violat sub amenintarea cutitului de sosia Angelinei Jolie", titreaza The Sun. Jurnalistii britanici scriu ca taximetristul de 34 de ani, casatorit si tata a trei copii, a fost obligat sa faca sex sub amenintarea cutitului.

"M-a rugat s-o ajut cu bagajele, dar cand am ajuns sus m-a bagat in bucatarie si mi-a spus ca vrea sa faca sex cu mine. Nu cred ca era obisnuita ca cineva s-o refuze pentru ca a luat-o razna cand am refuzat-o. In momentul ala, a pus mana pe un cutit si m-a fortat sa ma dezbrac si sa fac sex cu ea", povesteste taximetristul.

Intr-un moment de neatentie al Luminitei, taximetristul a sunat la politie si la ambulanta. Barbatul a fost internat, iar femeia de 30 de ani a fost dusa la sectia de psihiatrie a spitalului din Tulcea.

×