x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soţia poliţistului ucis de şoferul turc cere despăgubiri de un milion de euro

Soţia poliţistului ucis de şoferul turc cere despăgubiri de un milion de euro

28 Aug 2015   •   18:05
Soţia poliţistului ucis de şoferul turc cere despăgubiri de un milion de euro
Sursa foto: Agentul de poliţie Gheorghe Ionescu

Soţia poliţistului Gheorghe Ionescu, care a decedat în 21 august, îi cere daune de un milion de euro omului de afaceri turc Abdullah Atas, arestat pentru omor calificat.

Soţia poliţistului Gheorghe Ionescu s-a prezentat, vineri, în faţa procurorilor Parchetului Tribunalului Bucureşti, care îl cercetează pe omul de afaceri turc Abdullah Atas pentru omor calificat, scrie antena3.ro.

Potrivit unor surse judiciare, soţia ofiţerului a anunţat că se constituie parte civilă în dosar şi îi cere omului de afaceri turc despăgubiri de un milion de euro.

El este acuzat că, băut fiind, aproape de comă alcoolică, a intrat cu maşina în ofiţerul de la Brigada Rutieră, în noaptea de 2 spre 3 august.

În acea noapte, Abdullah Atas a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera. Agentul de poliţie Gheorghe Ionescu i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului, a accelerat, lovindu-l.

Poliţistul  a rămas pe capotă şi a fost târât aproape 500 de metri de şoferul turc, până când a căzut pe şosea. Afaceristul a fugit apoi de la locul accidentului.

Agentul de la Circulaţie a fost supus mai multor intervenţii la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, iar vicepremierul Gabriel Oprea anunţase chiar că Ministerul de Interne are un avion pregatit şi fondurile necesare pentru a-l sprijini pe poliţist.

Din nefericire, poliţistul de la Rutieră a murit la spital, pe 21 august, când a intrat în stop cardiac şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.


×