x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soţia unui mare artist român a murit în acelaşi mod precum victimele din Club Colectiv

Soţia unui mare artist român a murit în acelaşi mod precum victimele din Club Colectiv

11 Noi 2015   •   17:46
 Soţia unui mare artist român a murit în acelaşi mod precum victimele din Club Colectiv

Este vorba despre soția lui Vasile Șeicaru. În 2006, anchetatorii au arătat că Gabriela s-a otrăvit cu monoxid de carbon emanat de televizorul în flăcări. Același lucru s-a întâmplat și cu tinerii din Club Colectiv.

În urma efectuării autopsiilor primilor 26 de tineri decedaţi chiar în seara tragediei de la Club Colectiv, pe 30 octombrie, medicii legişti au stabilit că toţi aveau în sânge monoxid de carbon şi acid cianhidric în doză toxică, iar la 18 dintre ei concetraţiile erau peste valorile letale, scrie dcnews.ro.

Artistul Vasile Şeicaru şi-a pierdut soţia în acelaşi mod! În dimineaţa zilei de 7 ianuarie 2006 a suferit un şoc când, întors acasă de la un spectacol, şi-a găsit partenera de viaţă, pe Gabriela, fără suflare în casă

În urma cercetărilor, s-a constatat că femeia murise intoxicată cu monoxid de carbon după ce televizorul a luat foc, în timp ce ea dormea.


Vasile Şeicaru

În astfel de cazuri, oamenii nu mor din cauza arsurilor, ci din cauza inhalării substanţelor toxice. În panica creată, oamenii  urlă, trag aer în plămâni şi, astfel, inhalează gaze toxice care ard victimele pe interior.

×
Subiecte în articol: vasile seicaru club colectiv #colectiv