x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sotie VIP - Laura Bijboaca, scapata de scandal

Sotie VIP - Laura Bijboaca, scapata de scandal

de Dana Piciu    |    20 Sep 2006   •   00:00
Sotie VIP - Laura Bijboaca, scapata de scandal

Suspendarea ministrului liberal al Apararii, Teodor Atanasiu, de seful statului nu a afectat-o si pe sotia acestuia, Laura Maria Atanasiu, care isi vede in continuare de treaba la cabinetul presedintelui Camerei Deputatilor.

Suspendarea ministrului liberal al Apararii, Teodor Atanasiu, de seful statului nu a afectat-o si pe sotia acestuia, Laura Maria Atanasiu (foto), care isi vede in continuare de treaba la cabinetul presedintelui Camerei Deputatilor.

SARCINI. Laura Atanasiu face parte din cei 12 consilieri personali ai lui Bogdan Olteanu si se ocupa de relatiile externe. "Organizeaza primirile demnitarilor straini la presedintele Camerei Deputatilor, face memorandumuri, organizeaza vizitele mele in strainatate si de cele mai multe ori ma si insoteste in aceste vizite. De acum incolo insa nu as mai vrea sa o urc in avion pentru ca este insarcinata", ne-a precizat seful doamnei Atanasiu, liberalul Bogdan Olteanu. Laura Atanasiu lucreaza cu Olteanu din martie 2005. "O cunosteam de prin 2004. Chiar eu am chemat-o sa lucreze cu mine, pentru ca stiam ca va interveni o chestiune mai delicata. Nu mai putea lucra la Ministerul Apararii, pentru ca urma sa se casatoreasca cu ministrul Apararii. I-am zis sa vina la mine la Cabinet sa faca acelasi lucru pe care-l facea si la Ministerul Apararii, relatii externe. A fost de acord", a mai spus Olteanu. Fiind consilier personal, Laura Atanasiu nu este functonar public, deci nu beneficiaza de drepturile ce se cuvin acestei categorii si nici nu a fost angajata prin concurs. Inainte de a lucra pentru Bogdan Olteanu, Laura Atanasiu, fosta Bijboaca, a ocupat functia de consilier al ministrului Apararii, Teodor Atanasiu, cu care s-a si casatorit si asteapta un copil. Anterior, ea a fost functionara la CJ Alba, unde Atanasiu era presedinte.

×
Subiecte în articol: observator laura atanasiu