x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soţul studentei criminale cere dreptate. Claudiu Şatran acuză Administraţia Penitenciarelor în cazul bebeluşului născut cu malformaţii (VIDEO)

Soţul studentei criminale cere dreptate. Claudiu Şatran acuză Administraţia Penitenciarelor în cazul bebeluşului născut cu malformaţii (VIDEO)

03 Iun 2012   •   12:43
Soţul studentei criminale cere dreptate. Claudiu Şatran acuză Administraţia Penitenciarelor în cazul bebeluşului născut cu malformaţii (VIDEO)

Invitat in studioul Antenei 3, Claudiu Satran, sotul lui Carmen Bejan, studenta criminala, a facut primele declaratii dupa ce copilul acesteia, care s-a nascut cu grave malformatii, a murit la putin timp dupa venirea pe lume.

Satran acuza Administratia Penitenciarelor din Romania pentru tratamentul aplicat lui Carmen, mai exact lejeritatea cu care medicii au urmarit sarcina acesteia. Sotul studentei criminale spune ca si in cazul celorlalti detinuti, care ajung la infirmieriile din inchisori, tratamentul este acelasi, indiferent de afectiune: "Ia un paracetamol ca-si trece!"

Claudiu Satran mai spune ca pe 30 mai a inaintat o cerere prin care solicita ca bebelusul care nu s-a bucurat de viata sa fie inhumat pe banii statului, "pentru ca asa ar fi crestinesc si normal", dar nu a primit niciun raspuns din partea autoritatilor.

Barbatul crede ca mama copilului sau va putea trece peste acest moment greu daca va fi consiliata psihologic si spune ca nu o va parasi niciodata pe Carmen.

×