x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Specialistul criminolog Dan Antonescu, despre criminala de la metrou: „Această autoare are o problemă cu femeile tinere”

Specialistul criminolog Dan Antonescu, despre criminala de la metrou: „Această autoare are o problemă cu femeile tinere”

13 Dec 2017   •   09:51
Specialistul criminolog Dan Antonescu, despre criminala de la metrou: „Această autoare are o problemă cu femeile tinere”

Expertiza suspectei în cazul crimei de la metrou Dristor va arăta că femeia avea probleme psihice, spun criminaliştii.  „În mintea acestei femei, pot spune cu un procentaj de 90%, că este o problemă psihică”, spune Dan Antonescu, specialist criminolog.

„Problema e pierderea unei vieți, șocul pe care l-a simțit societatea auzind o astfel de veste. Toate acestea ar fi putut fi prevenite dacă femeia asta ar fi fost internată într-un centru de specialitate. Ea nu are reprezentarea a ceea ce face. Ea are altă lume a ei. A plecat liniștită. Avea senzația că ceea ce a făcut, a făcut bine. Această autoare are o problemă cu femeile tinere”, a mai explicat Dan Antonescu.

×
Subiecte în articol: Dan Antonescu