x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Spectacole în aer liber și proiecții multimedia pe Palatul Parlamentului

Spectacole în aer liber și proiecții multimedia pe Palatul Parlamentului

de Mihaela Stănescu    |    22 Sep 2014   •   08:29
Spectacole în aer liber și proiecții multimedia pe Palatul Parlamentului

Bucureştenilor li s-a pregătit un spectacol unic în Europa: iMapp Bucharest 555. Timp de jumătate de oră, Palatul Parlamentului a fost greu de recunoscut. Faţada clădirii a devenit un ecran gigant pe care au fost proiectate cinci show-uri a câte şase minute fiecare. Cele cinci echipe din Franţa, Cehia, Polonia, Ungaria şi România, care au fost selecţionate în urma unui concurs, i-au animat pe bucureşteni cu creaţii multimedia unice. Spectaculosul joc de lumini şi sunet a fost urmărit de mii de oameni adunaţi în Piaţa Constituţiei iar proiecţiile au fost urmate de un foc de artificii care a durat aproape zece minute.
După miezul noptii, DJ Open Air Party a transfmormat Piata Constituţiei într-un club în aer liber. Evenimentul i-a adus pe aceeaşi scenă pe Whoo Kid (Official DJ of 50 Cent) şi Isabella „The Machine” Summers of Florence & The Machine.

Isabella Summers este o compozitoare, producătoare, remixer și membră a formației britanice de indie rock Florence & The Machine. Isabella a lucrat cu oameni precum: Kahsmere The Iguana Man, IRS Crew, MBC Crew, Inja și The Last Skeptic, este câștigătoare premiului BRIT Award şi membru fondator al formației The Life, The Love and The Grateful.

DJ Whoo Kid este o referință în industria hip-hop-ului american. Director al Shadyville Entertainment, este DJ-ul oficial al casei de discuri G-Unit Records şi producător. Primii săi pași către faimă au fost legendarele compilații de muzică cu artiști de primă mână precum Snoop Dogg, T.I., Chamillionaire, Lloyd Banks și The Game. De-a lungul anilor a avut onoarea să performeze pentru Nelson Mandela, Prințul de Monaco, Șeicul Bahrainului, Michael Jackson și mulți alții. În mod incontestabil, Whoo Kid nu este o forță de neglijat. Energia, pasiunea, perseverenţa și talentul său muzical l-au lansat către topul industriei muzicale americane, unde va continua să prospere și să inspire.

În încheierea show-ului oferit de cei doi artiști internaționali a mixat DJ Nico de Transilvania, ambasador al Last Night a DJ Saved My Life, aducând un amestec unic de sunete Balkan/Global/Swing/Electro, îmbinând stilurile brass, cântece gypsy folk și linii de bass din swing cu un beat electronic proeminent.
 

×
Subiecte în articol: zilele bucureştiului