x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Starea vremii 21 iulie 2007

Starea vremii 21 iulie 2007

21 Iul 2007   •   00:00

Circulaţia aerului, in apropierea solului, dinspre mare spre uscat, a favorizat ieri o pătrundere mai rece, ceea ce a făcut ca in Dobrogea, Muntenia şi a Olteniei, precum şi in sudul Moldovei, valorile termice maxime să fie uşor mai scăzute decăt joi. Din acelaşi motiv, in sudul litoralului şi al Dobrogei, in primele ore ale zilei de ieri, a fost ceaţă.

Circulaţia aerului, in apropierea solului, dinspre mare spre uscat, a favorizat ieri o pătrundere mai rece, ceea ce a făcut ca in Dobrogea, Muntenia şi a Olteniei, precum şi in sudul Moldovei, valorile termice maxime să fie uşor mai scăzute decăt joi. Din acelaşi motiv, in sudul litoralului şi al Dobrogei, in primele ore ale zilei de ieri, a fost ceaţă. De astăzi, temperatura aerului va incepe să crească din nou şi la acest sfărşit de săptămănă vor fi posibile maxime uşor mai mari de 39... 40 de grade in Crişana, Banat, Oltenia, Muntenia şi in estul Moldovei. Excesiv de caldă se va menţine vremea, in toată ţara, indicele de temperatură-umezeală urmănd să depăşească frecvent pragul critic de 80. (meteorolog Romica Jurca)


BUCUREŞTI - max. 40° , min. 22°C


Azi (sămbătă):

Vremea se va menţine caniculară in a doua parte a zilei. Cerul va fi senin. Indicele de confort termic temperatură-umezeală va depăşi pragul critic de 80.

Măine (duminică):

Vremea se va menţine caniculară. Cerul va fi variabil Maxima: 40°C, iar minima: 22°C.

Poimăine (luni):

Vremea va fi caniculară. Cerul va fi variabil, iar văntul slab.
Maxima: 40°C, iar minima: 21°C.


Pe litoral

Azi (sămbătă):

Vremea se va menţine deosebit de caldă.Cerul va fi mai mult senin, iar văntul va sufla slab pănă la moderat.

Maxime: 31... 34°C, iar minime: 21... 24°C. Temperatura apei mării va fi de 22... 25°C.

Măine (duminică):

Vremea se va menţine frumoasă, caniculară la amiază. Cerul va fi senin, iar văntul va sufla slab pănă la moderat. Maxime: 35... 36°C, iar minime: 23... 25°C.Temperatura apei mării va fi de 23... 25°C.

Poimăine (luni):

Vremea se va menţine frumoasă, caniculară la amiază. Cerul va fi mai mult senin. Maxime: 34 ... 36°C, iar minime: 22... 24°C. Temperatura apei mării va fi de 23 ... 25°C.



La munte

Azi (sămbătă):

Vremea se va menţine frumoasă şi caldă. Cerul va fi mai mult senin.

Măine (duminică):

Vremea se va menţine caldă. Cerul va fi mai mult senin ziua. Unele innorări vor fi in Munţii Apuseni şi in nordul Carpaţilor Orientali, unde cu totul izolat vor fi averse şi descărcări electrice.

Poimăine (luni):

Vremea se va răci uşor. Cerul va fi variabil, cu unele innorări şi izolat se vor semnala averse şi descărcări electrice in Carpaţii Occidentali.

×
Subiecte în articol: observator cerul vremea menţine men