x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Start 2014! 50 000 de oameni in Piata Constitutiei

Start 2014! 50 000 de oameni in Piata Constitutiei

de Iulia Barbu    |    01 Ian 2014   •   14:38
Start 2014! 50 000 de oameni in Piata Constitutiei

Peste 50.000 de oameni s-au aflat azi noapte in Piata Constitutiei, la cea mai mare petrecere organizata in Romania la trecerea dintre ani, Revelionul Bucurestiului. Cel mai spectaculos foc de artificii din tara a aprins cerul Capitalei timp de 15 minute, iar publicul din piata l-a imortalizat cu mii de aparate foto. Sorin Oprescu, Primarul General: „Multumesc bucurestenilor si tuturor romanilor care au participat la Revelionul Bucurestiului, din Piata Constitutiei. Multumesc ca ati raspuns intotdeauna, si cu sufletul si cu prezenta, dar si pentru modul in care v-ati comportat. Va doresc din inima LA MULTI ANI!”

Pe scena au urcat cei mai in voga artisti ai momentului: trupa de percutionisti Barbarossa, Mandinga, Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana si Voltaj. What’s Up feat DeMoga Music impreuna cu noile nume ale muzicii autohtone Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko, Lally acompaniati de un numar impresionant de percutionisti, au creat un moment unic la trecerea dintre ani, pe acordurile noului single „La multi ani”. Dupa numaratoarea inversa cei care au venit in Piata Constitutiei s-au bucurat alaturi de Smiley&Friends (CRBL, Alex Velea, Andreea Banica).
La Revelionul Bucurestiului a fost facuta fotografia de la cea mai mare petrecere organizata in Romania. Pentru a o putea vizualiza, trebuie sa dati like si sa accesati pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/Revelion.Piata.Constitutiei.Bucuresti.

×