x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

30 Oct 2009   •   00:00

30 octombrie 2009



CAZUL GORBUNOV
De azi, procurorii Tena Tulitu, Ioana Sandu şi Gheorghe Stoian îşi pot relua funcţiile în cadrul Parchetului Tribunalului Dolj. CSM a luat act ieri de decizia instanţei supreme prin care au fost anulate sancţiunile împotriva celor trei procurori doljeni implicaţi în cazul Serghei Gorbunov, eliberat, fără a mai fi încarcerat, pentru a fi operat de glaucom. (V.F.)

PROTEST LA METROU
Aproximativ 700 de sindicalişti de la metrou au protestat ieri în faţa Ministerului Transporturilor. Ei au cerut o majorare a salariilor cu 26%, precum şi începerea negocierilor pentru un nou contract colectiv de muncă. Nesoluţionarea cererilor va duce la declanşarea grevei generale la metrou la 1 noiembrie. (E.S)

S-A DUS TEOFIL PĂRĂIAN
La Spitalul Municipal din Cluj-Napoca a trecut ieri la cele veşnice părintele Teofil Părăian, duhovnicul de la Mănăstirea Sâmbăta de Sus. În urma părintelui Teofil rămâne o adevărată comoară: cărţile duhovniceşti pe care le-a scris, nenumăratele înregistrări audio şi video, dar mai ales amintirea unui părinte viu în inimile celor care l-au cunoscut. Înmormântarea va avea loc mâine, la ora 12:00, la Mănăstirea Sâmbăta de Sus. (D.C.Ş.)

×
Subiecte în articol: observator