x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stolojan: Băsescu ar putea să se RĂZGÂNDEASCĂ în privinţa despărţirii de PDL. Ce explicaţie a găsit pentru mesajul de adio al preşedintelui

Stolojan: Băsescu ar putea să se RĂZGÂNDEASCĂ în privinţa despărţirii de PDL. Ce explicaţie a găsit pentru mesajul de adio al preşedintelui

24 Mar 2013   •   11:56
Stolojan: Băsescu ar putea să se RĂZGÂNDEASCĂ în privinţa despărţirii de PDL. Ce explicaţie a găsit pentru mesajul de adio al preşedintelui
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Traian Băsescu nu a fost corect informar! Aceasta este explicaţia europarlamentarului PDL Theodor Stolojan pentru mesajul "Adio, PDL" transmis sâmbătă seară de preşedintele Traian Băsescu, după înfrângerea Elenei Udrea în lupta pentru şefia democrat-liberalilor.

"Din păcate, a fost dezinformat în legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Convenţia Naţională, cu numărarea voturilor şi cu ceva ce bănuiesc că reclamă doamna Elena Udrea", a declarat Theodor Stolojan, conform site-ului pesurse.ro, citat de Antena 3.

Democrat-liberalul a arătat că diferenţa reclamată de către Udrea între numărul de voturi exprimate şi numărul de delegaţi înregistraţi se datorează faptului că unii delegaţi nu au semnat la sosire pentru a primi mapa cu programul Convenţiei şi textele moţiunilor. "Dacă doamna Elena Udrea ţine să se lămurească se poate afla punctual, cu nume şi prenume, cei care au semnat când au votat, dar nu au semnat pentru a primi mapele", a spus Stolojan.

Stolojan a spus că inclusiv Vasile Blaga se numără printre cei care nu au semnat la sosirea la lucrări pentru a primi mapa.

Europarlamentarul PDL crede că existăposibilitatea ca Băsescu să se răzgndească asupra despărţirii sale de partid. "Am răbdare să clarificăm problemele şi în faţa unor rezultate corecte, preşedintele îşi poate menţine în continuare ce a declarat sau îşi dă seama că nu a avut informaţii corecte (...) Categoric ne dorim să cooperăm mai departe cu preşedintele României", a conchis Theodor Stolojan.

×