x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Stolojan: Exact domnul Duda lipsea ca să fie tacâmul complet

Stolojan: Exact domnul Duda lipsea ca să fie tacâmul complet

09 Apr 2009   •   00:00

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, astăzi, pentru Mediafax, comentând anunţul privind candidatura Principelui Radu la Preşedinţie, că "numai acesta lipsea din peisajul politic românesc pentru ca tacâmul să fie complet".

"Numai domnul Duda lipsea din peisajul politic românesc ca să fie, cum se spune, tacâmul complet", a spus Stolojan despre intrarea principelui în cursa pentru Cotroceni. "Exact domnul Duda mai lipsea ca să fie masa bogată şi frumoasă", a mai precizat Stolojan.

Principele Radu îşi va anunţa, joi seară, candidatura la preşedinţia României într-un discurs pe care îl va rosti la Palatul Elisabeta. Casa Regală a informat într-un comunicat remis Mediafax, că Principele Radu îşi va anunţa candidatura în cadrul unei ceremonii care va începe la ora 19.00, la Palatul Elisabeta. Anunţul va fi făcut în prezenţa Principesei Margareta şi a celor care vor să susţină candidatura, informează sursa citată, potrivit căreia Principele Radu va adresa o alocuţiune în care va prezenta motivele şi contextul angajării sale în cursa electorală. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator