x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sulfina Barbu: Şeful ANOFM, revocat din funcţie. Nu voi tolera faptele de corupţie

Sulfina Barbu: Şeful ANOFM, revocat din funcţie. Nu voi tolera faptele de corupţie

15 Oct 2011   •   16:50

Seful Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca, Silviu Bian, va fi cu siguranta revocat din functie si se va cauta o solutie de inlocuire a sa, a declarat ministrul Muncii, Sulfina Barbu.

'Cu siguranta va fi revocat din functie si vom cauta o solutie pentru inlocuirea domniei sale', a spus Sulfina Barbu, dupa ce a fost intrebata ce masura imediata va fi luata in cazul lui Silviu Bian, seful ANOFM, prins sambata dupa-amiaza de DNA in timp ce lua mita.

Imediat dupa retinerea sefului ANOFM, Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat ca i-a atentionat pe functionarii din minister ca nu va tolera niciun fel de fapte de coruptie.

'Fiecare trebuie sa raspunda pentru faptele lui. Nu am fost informata cu privire la acest caz. Nu a fost niciun lucru care sa-mi atraga atentia cu privire la activitatea lui din ultimele trei saptamani. Sunt convinsa ca institutiile statului isi vor face treaba si vor prezenta exact ce s-a intamplat', a declarat Sulfina Barbu, citata de Agerpres.

Ministrul i-a atentionat pe toti angajatii din Ministerul Muncii si din institutiile subordonate ca nu au dreptul sa afecteze imaginea institutiei.

Seful ANOFM, Silviu Bian, a fost ridicat de procurorii DNA sambata dupa-amiaza. Bian a fost prins in flagrant in timp ce lua bani de la angajati.

Antena 3

×