x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sunt amanti si se iubesc

Sunt amanti si se iubesc

de Cristian Petru    |    13 Sep 2005   •   00:00
Sunt amanti si se iubesc

Irina si Cristi se cunosc de pe vremea cand nu erau casatoriti. Au devenit amanti acum un an, dar nu pot fi impreuna, pentru ca sotii lor nu vor sa divorteze.

Se cunosc de pe vremea cand nu erau casatoriti. Au fost prieteni de familie si pana la urma si-au dat seama ca se iubesc. La inceput si-au ascuns relatia, mai ales ca fiecare are cate un copil, dar pana la urma s-a aflat. Dar nu pot fi impreuna pentru ca sotii lor nu vor sa divorteze.

Cinci ani de iubire, de declaratii de dragoste, de sperante implinite si de raspunsuri. Emisiunea "Din Dragoste" implineste cinci ani. Si in toti acesti ani, Mircea Radu si echipa emisiunii v-au adus povesti care nu pot fi uitate usor, pentru ca ne putem regasi in multe dintre acestea. Caravana a trecut prin toata tara si totusi mai sunt inca sute de povesti care trebuie spuse, sute de declaratii care trebuie rostite, sute de adevaruri care trebuie auzite. Romanii au incredere in emisiunea prezentata de Mircea Radu si apeleaza la ajutorul lui. Caravana a pornit din nou la drum si, incepand din seara aceasta, in fiecare marti, povesti adevarate de iubire vor putea fi urmarite la Antena 1, la emisiunea "Din Dragoste".

INTALNIRE. Cristi a avut in urma cu multi ani o dezamagire in dragoste. Si atunci si-a jurat ca se va casatori cu prima fata care ii va iesi in cale. A cunoscut-o pe Carmen si s-a hotarat sa o ia de nevasta. Inainte sa se casatoreasca insa, acum sapte ani, Cristi a cunoscut-o pe Irina, care era prietena cu iubita lui, Carmen. Cristi a placut-o din prima clipa si si-a marturisit dragostea. Irina insa nu a vrut, pentru ca era prietena cu iubita lui. Barbatul s-a casatorit atunci cu Carmen, dar spune el ca a fost mai mult din ambitie decat din dragoste. Gandul lui a ramas insa tot la Irina, cu care a ramas prieten. A ajutat-o atunci cand aceasta a ramas insarcinata, dandu-i bani pentru avort. Tot in casa lui Cristi, Irina l-a cunoscut pe actualul ei sot. S-a casatorit cu el, dar si ea spune ca nu din dragoste, ci la insistentele parintilor ei. Au devenit prieteni de familie, iar la fiecare intalnire, pe furis, Cristi reusea sa ii spuna Irinei ca o iubeste. Ea nu l-a crezut insa nici o clipa. Si timp de sase ani, pana acum un an, Cristi a luptat sa o cucereasca pe cea care i-a furat inima. A reusit pana la urma sa isi indeplineasca visul toamna trecuta. S-a dus la ea in vizita si i-a marturisit ca o iubeste. Si ea i-a spus ca simte acelasi lucru pentru el. Din acel moment a inceput relatia lor, iar barbatul spune ca o iubeste pe Irina asa cum nu a mai iubit niciodata in viata. Au incercat sa isi ascunda relatia si se intalneau o data la doua zile. El o astepta seara de la serviciu, mergeau la barul lui, unde stateau cam o jumatate de ora si apoi o ducea acasa cu masina. Intr-o seara s-au intalnit chiar cu sotul Irinei in drum spre casa, dar acesta nu a banuit nimic.

ADEVARUL. Prima care si-a dat insa seama ca Irina si Cristi au o relatie a fost mama ei. Si ca sa faca totul public, aceasta i-a spus sotiei lui Cristi. Astfel ca, intr-o seara, cand Irina iesea de la serviciu, s-au intalnit cu totii: sotia lui, sotul ei si cei doi amorezi. Irina si Cristi au negat totul, spunand doar ca sunt prieteni foarte buni. Sotul ei insa nu a crezut, drept pentru care venea in fiecare seara sa o astepte de la serviciu. Dar cu toate acestea, nimic nu i-a putut desparti pe cei doi. Se vedeau pe ascuns, cate cinci minute, de ajuns cat sa se imbratiseze sau sa isi sopteasca iubirea. Carmen, sotia lui Cristi, a gasit insa in telefonul lui un mesaj de dragoste de la Irina. Atunci, barbatul nu a mai putut sa nege. A iesit un scandal imens, care i-a determinat pe cei doi sa isi marturiseasca iubirea. Cristi a discutat cu sotul ei si i-a spus ca el o iubeste pe Irina si ca nu are de gand sa renunte la ea. Au vrut amandoi sa divorteze, dar sotii lor nu au fost de acord. Sotul Irinei i-a interzis chiar acesteia sa il mai vada pe Cristi. Sunt nevoiti acum amandoi sa ramana casatoriti chiar daca nu vor. Totusi, n-au uitat ca au copii cu sotii lor si ca acestia nu trebuie sa sufere.

PERSEVERENT. Cristi lupta pentru femeia pentru care bate inima lui

LUPTA. Cristi este o fire ambitioasa si a continuat sa lupte pentru iubirea lui. A ajuns chiar sa stea de vorba cu mama ei, care se impotrivea relatiei. I-a explicat femeii ca o iubeste pe Irina, ca nu e doar o aventura trecatoare pentru el. Cristi si Irina continua sa se vada pe ascuns, chiar daca sunt urmariti tot timpul. Cristi banuieste ca pe Irina o bate sotul, pentru ca, din cand in cand, aceasta este vanata la ochi. Femeia spune insa ca se loveste in timp ce se joaca cu fetita. Intr-o zi, Irina a venit la barul lui Cristi impreuna cu cumnatul ei, dar acolo a dat peste nevasta iubitului ei. A iesit scandal, iar cei doi nu au reusit sa se mai vada cateva zile. O eternitate pentru ei. Cei doi continua sa se intalneasca, iar Cristi ii face mereu surprize iubitei lui. Barbatul face orice pentru un zambet. Este in stare sa faca orice pentru a fi cu femeia pe care o iubeste. Pana atunci insa mai au mult de luptat. Nici unul nu reuseste sa divorteze, iar sotul Irinei este foarte inversunat. Cristi nu se lasa insa si a scris la "Din Dragoste". Intreaga poveste a celor doi, in seara aceasta, la ora 20:30, la "Din Dragoste", la Antena 1.
×
Subiecte în articol: dragoste irina soţul cristi mass-media