x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Super Bingo a fost lider de audienţă

Super Bingo a fost lider de audienţă

de Cristiana Stamatescu    |    06 Oct 2009   •   00:00
Super Bingo a fost lider de audienţă

Super Bingo Metropolis, emisiunea Antenei 1 care poate fi vizionată de telespectatori în fiecare duminică, de la ora 22:00, este încă de la prima ediţie pe primul loc în topul audienţelor.



Sute de mii de românii s-au aşezat şi în această ultimă zi de week-end să urmărească show-ul, astfel că Super Bingo a reuşit să se situeze pe primul loc în clasament, cu o audienţă medie de 6.2% rating şi 22.3% cotă de piaţă. Altfel spus, aproximativ 720.000 de telespectatori s-au uitat la Antena 1 duminică noapte. Minutul de aur a fost atins la ora 23:23, când show-ul care îi are drept prezentatori pe Romică Ţociu, Cornel Palade, Raluca Lăzăruţ şi Escu a înregistrat următoarele coordonate de audienţă: 9,3%  rating şi 28.9% share, echivalentul a aproximativ 1.085.000 de telespectatori. Pe locul al doilea în top s-a clasat Pro Tv, cu  2.7% rating, 9.8% cotă de piaţă (circa 316.000 telespectatori). Pe intervalul comun de difuzare Super Bingo Metropolis şi show-ul lui Toni Grecu, aflat la prima ediţie la Pro TV, cota de piaţă a  Antenei 1 a fost mai mare, astfel că numărul românilor care i-au preferat pe Ţociu şi Palade a fost de 864.000 (Sursa: GFK ROMĂNIA; Target: All Urban). "Neajunsul e că suntem, totuşi, la o oră târzie. Am intrat cu concursul telefonic la ora 23:00 şi a ţinut până la 1:00. Cu toate astea, noi facem audienţă, în timp ce la alţii zici că se măsoară alcoolemia.

Dacă am fi mai devreme, am rade tot", a glumit Cornel Palade. Şi de data aceasta Romică Ţociu şi Cornel Palade au dat viaţă unor personaje trăsnite. "La concursul telefonic am făcut trei personaje: Coana Leana, Nea Nicu şi Fidel Castro. Au venit să-şi depună candidatura la preşedinţie, că e loc pentru toată lumea. Data viitoare vom fi Michael Jackson şi Elodia, care vin la Dan Diaconescu", a declarat, la rândul său, Ţociu.

PREMII

În ediţia de duminică, valoarea totală a premiilor la concursul telefonic a fost de 830.000 de lei, valoarea totală a premiilor ridicându-se la 6.905.740 de lei (peste 1.600.000 de euro). "S-a întâmplat o fază foarte frumoasă duminică, la concursul telefonic. O domnişoară a ales de pe panou numărul 23. Numai că, respectivul carton a căzut cumva între panouri şi nu mai putea fi scos de-acolo. I-am cerut atunci telespectatoarei să aleagă alt număr. Suma câştigată cu cel de-al doilea număr ales a fost de 40.000 de lei. După ce am scos primul bilet pe care îl alesese femeia, ne-am dat seama că suma câştigată era mult mai mare, 90.000 de lei. Vă daţi seama, mai mult cu 500 de milioane de lei vechi. Atunci organizatorii au sunat-o şi i-au oferit premiul de la primul număr, 23. Asta înseamnă credibilitate", a menţionat Romică Ţociu.

×
Subiecte în articol: mass-media