x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânăr depistat în zona Pieţei Victoria cu un cuţit de tip briceag

Tânăr depistat în zona Pieţei Victoria cu un cuţit de tip briceag

10 Aug 2019   •   19:22
Tânăr depistat în zona Pieţei Victoria cu un cuţit de tip briceag

Un tânăr de 29 de ani, depistat în zona Pieţei Victoria având asupra lui un cuţit de tip briceag, a fost condus la Secţia 5 Poliţie pentru audieri, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei Române.

Conform aceleiaşi surse, tânărul a fost depistat la un filtru organizat la intersecţia străzii Doctor Felix cu Bulevardul Nicolae Titulescu.

"Până în acest moment a fost găsit asupra unei persoane un cuţit. Persoana a fost reţinută şi condusă la secţia de poliţie pentru dispunerea măsurilor legale", a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache.

El a adăugat că filtrele vor fi menţinute, deoarece au rolul de a-i proteja pe participanţii la protest.

"Aceste filtre vor fi menţinute, în ciuda unor nemulţumiri care am văzut că au apărut în spaţiul public. În aceste filtre nu sunt controlate toate persoanele, sunt controlate în special persoanele care au asupra lor bagaje (...) sau persoanele asupra cărora ar putea plana anumite suspiciuni (...). Aceste filtre au fost făcute cu intenţia clară de a preveni introducerea în zona pieţei (...) de obiecte şi materiale care ar putea deveni la un moment dat un pericol", a explicat Georgian Enache. AGERPRES

×