x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânără internată cu coronavirus la Spitalul Victor Babeș din București: Sunt pacientul care se tratează cu nimic?

Tânără internată cu coronavirus la Spitalul Victor Babeș din București: Sunt pacientul care se tratează cu nimic?

13 Apr 2020   •   11:03
Tânără internată cu coronavirus la Spitalul Victor Babeș din București: Sunt pacientul care se tratează cu nimic?

O pacientă cu coronavirus, internată la spitalul Victor Babeș din București, a declarat că deși este internată în spital, iar testul a ieșit din nou pozitiv pentru coronavirus, nu i se mai oferă tratament și nici nu i se dă voie să stea în carantină la domiciliu.

„Cum se numeste cand esti in a 3 a zi fara tratament, iti iese inca un test pozitiv, ai avut simptome si nu ti se mai da nimic? Si nici nu reusesti sa vorbesti cu nimeni ca oricum n ai cum sa iesi din salon? Vine zana maseluta si alunga covidu? Sau sunt pacientul care se trateaza cu nimic? Si eventual daca tot nu ti se da tratament, dar stai in spital ca la puscarie si ti se spune ca nu poti sa stai in carantina acasa? Cu toate ca s cazuri si in Romania in carantina fix acasa.. Sau mai e varianta sa ajungi cu un virus si sa mai iei minim unul ca oricum nu sunt verificati si abia dupa cateva zile se trezesc ca au fost pusi la gramada?

Cam cum se numesc astea?

Romania?

(Poate ma lamureste si pe mine cineva ca oricum nu reusesc sa vorbesc cu nimeni din spital)”, a scris Catinca Neniu pe contul său de Facebook.

Cum se numeste cand esti in a 3 a zi fara tratament, iti iese inca un test pozitiv, ai avut simptome si nu ti se mai da...

Publicată de Catinca Neniu pe Duminică, 12 aprilie 2020

 

×