x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânărul suspectat că a ucis japoneza găsită în Corbeanca a fost arestat preventiv

Tânărul suspectat că a ucis japoneza găsită în Corbeanca a fost arestat preventiv

de Mediafax    |    19 Aug 2012   •   10:30

Tanarul de 26 de ani suspectat ca a ucis japoneza al carei cadavru a fost gasit la marginea unei paduri din Corbeanca a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate duminica de Tribunalul Ilfov, informeaza Mediafax.

Suspectul, care are domiciliul in judetul Ilfov si este acuzat de omor calificat, neaga faptul ca ar fi ucis-o pe japoneza, spun anchetatorii.

Victima avea 20 de ani a fost acostata de catre V. Nicolae in incinta Aeroportului Otopeni, unde acesta ar fi condus-o pana la terminalul Sosiri. Acolo, suspectul a chemat un taxi si a plecat de la aeroport impreuna cu victima.

Cadavrul japonezei, care era acoperit cu frunze, a fost gasit in cursul zilei de vineri.

La circa 60-70 de metri distanta, a fost descoperita valiza victimei.

Cercetarile in acest caz vizeaza si posibilitatea ca suspectul sa fi intretinut relatii sexuale cu victima, inaintea crimei.

Suspectul a fost identificat in urma investigatiilor efectuate de politistii Directiei de Investigatii Criminale din IGPR si cei ai Serviciului de Investigatii Criminale Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Buftea, precizeaza IGPR.

×
Subiecte în articol: victima crima criminal japoneza