x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Târg de adopții duminică în parcul Izvor

Târg de adopții duminică în parcul Izvor

de Mihaela Stănescu    |    05 Apr 2014   •   21:38
Târg de adopții duminică în parcul Izvor
În premieră, cățeii comunitari din Dogtown pot fi adoptați direct din magazinele Animax.

Avem plăcerea să vă invităm duminică, 6 aprilie, ora 14:00 la târgul de adopții din Parcul Izvor organizat de Animax, cel mai mare lanț de pet shopuri din România. Dogtown va fi prezent cu căței sănătoși care pot fi adoptați legal. La eveniment și-au anunțat prezența și alte organizații active în domeniu.

Cu această ocazie Dogtown va anunțata o premieră pentru piața românească:
Pentru că un cățel comunitar este exact la fel ca orice alt cățel, ba chiar de multe ori mai rezistent și imun, Animax a decis să acorde o șansă cățeilor sănătoși, vaccinați și deparazitați din Dogtown, prezentându-i în pet shopurile sale! Astfel, oricine poate cumpăra ca și până acum un cățel de rasă sau poate adopta gratuit și legal un cățel la fel de sănătos, de rasă comună. Mai mult, clienții magazinelor vor putea vedea fișele și pozele multor altor căței, vor putea face donații sau vor încheia contracte legale de adopție la distanță.

Mai multe detalii vor fi oferite duminică la ora 14:00 când vizitatorii târgului se vor reîntâlni cu mascota Dogtown, vor asista la demonstrații de dresaj organizate de Ringstar, cel mai important club din România, de asemenea partener al Dogtown care oferă cursuri gratuite de câte două luni pentru orice câțel adoptat din aceast centru de protecție a animalelor. Medicii Marcovet, cel mai mare spital veterinar privat, vor povesti despre avantajele sterilizării și vor fi la dispoziția publicului cu sfaturi și consultații.

”Parteneriatul cu Animax, cel mai mare lanț de pet shopuri din România ne onorează și reprezintă o nouă dovadă că subiectul câinilor comunitari poate fi abordat cu profesionalism, în mod transparent și legal”, a spus Florian Fugașin directorul executiv al Asociației Portico, deținătorul proiectului Dogtown. ”De aceea suntem deja parteneri cu cel mai important spital veterinar privat - Marcovet, cu cel mai important club de dresaj - Ringstar, cu cel mai mare retailer online de produse animale - Pentruanimale.ro, sau cu un lider internațional precum Royal Canin. Le mulțumim pentru deschiderea arătată acestui subiect sensibil pe care îl reprezintă câinii comunitari si ne propunem ca împreună să contribuim la rezolvarea problemei. Și cel mai important, la educarea populației, pentru că situație de astăzi se datorează tot oamenilor”.

După recenta vizită a lui Steven Seagal la Dogtown și evenimentul de duminică, Dogtown va fi luni gazda unui grup de peste 50 de copii în cadrul programului Școala Altfel.

Vă așteptăm cu drag și atunci! 

×
Subiecte în articol: caini adoptie caini comunitari dogtown