x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Targ - Prima editie Rom-Antique din 2007

Targ - Prima editie Rom-Antique din 2007

de Florina Zainescu    |    25 Feb 2007   •   00:00
Targ -  Prima editie Rom-Antique din 2007

Daca iubiti vechiul, dati astazi o fuga la World Trade Plaza, unde s-a dat startul in primul "mare premiu al anticarilor" din acest an.

Incursiune in trecut

Daca iubiti vechiul, dati astazi o fuga la World Trade Plaza, unde s-a dat startul in primul "mare premiu al anticarilor" din acest an.

Colectionari de arta, dar si multi curiosi, s-au inghesuit ieri sa admire obiectele din vremuri demult apuse expuse la Targul Rom-Antique: carti, monede, ceasuri de buzunar, statuete, argintarie, tablouri sau bijuterii. "Daca aveai fetita, cu siguranta cumparai una", il apostrofa un negustor pe un cunoscut ce trecuse oarecum indiferent pe langa un carucior pentru bebelusi din secolul XIX plin ochi cu papusi imbracate dupa moda interbelica.

NEGOT. In fata unei alte "tarabe" se negocia intens pretul unei sabii cu lama innegrita de vreme. Vanzatorul voia 250 de euro. Clientul o tot cantarea si-i cauta defecte doar, doar o mai lasa "adversarul" la pret. La standul de alaturi, pitit dupa o masa masiva, isi flutura coama placata cu fildes un cal de 3.500 de euro. Nimeni nu-l baga insa in seama. Cel ce-l avea de vanzare era prea preocupat sa bata palma cu un decorator care cauta mobilier si obiecte din fier forjat pentru amenajarea unei case.
Targul este deschis si astazi, pana la ora 18:00.

×
Subiecte în articol: observator