x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Târgul liceelor de elită din Europa se va organiza la Bucureşti

Târgul liceelor de elită din Europa se va organiza la Bucureşti

de Diana Scarlat    |    07 Dec 2010   •   19:29

Reprezentanţii celor mai importante licee din Europa vor fi prezenţi la Bucureşti în perioada 11-12 decembrie, pentru a recruta elevii români care îşi doresc să îşi continue studiile în stră­i­nă­tate. Târgul liceelor de elită din Europa, organizat de Integral Programe Educaţionale va fi deschis la Hotel Hilton, între orele 10:00 şi 16:00.

La eveniment vor fi prezenţi reprezentanţii unor şcoli renumite, precum Brooke House College, Cambridge & CATS Canterbury, Kent College din Marea Britanie, Schule Schloss Salem din Germania, Institut auf dem Rosenberg sau Lyceum Alpinum Zuoz din Elveţia.

În afara programelor de studiu la nivel de liceu şi gimnaziu, oferta partenerilor Integral Programe Educaţionale cuprinde numeroase tabere de limbi străine în peste 15 ţări din lume. Taberele de limbi străine propun o alternativă educativă de petrecere a vacanţelor pentru copii cu vârste cuprinse intre 7 şi 17 ani şi pentru familii. Cursurile de limbă engleză, spaniolă, germană, franceză sau italiană pot fi studiate în peste 15 ţări din lume. „De exemplu, daca doriţi un curs de limbă engleză şi nu vă place vremea în Marea Britanie, aveţi alternativa taberelor de limbă engleză din Malta, Italia sau Spania.

Limba spaniolă poate fi învăţată la ea acasă în Spania şi Mexic, dar şi în Elveţia. Italiana este uşor de învăţat în Italia, dar poate fi studiată şi în Elveţia. Germana se invaţă imediat în Germania, Austria şi în Elveţia, iar franceza se poate studia în Franţa, Canada, Elveţia şi Austria. Nu veţi găsi niciunde în altă parte o ofertă, pe cât de variată, pe atât de bogată”, explică Irina Hristova, manager Integral Programe Educaţionale, organizator al evenimentului. Cursurile de limbă străină pot fi combinate cu activităţi sportive şi artistice, în aceeaşi măsură distractive şi educative, în funcţie de interesele participanţilor.

Pentru cei pasionaţi de sport, există tabere care oferă posibilitatea de a practica sportul preferat şi de a experimenta ceva nou: canoe, rafting, echitaţie, surf, golf, buggy, alpinism sau paragliding. Pentru cei interesaţi să se exprime artistic există tabere care oferă cursuri de actorie, muzică, dans sau fotografie. Iar părinţii care îşi doresc sa-şi cunoască mai bine copiii şi să se apropie de ei pot alege tabere de limbi străine pentru părinţi şi copii, care oferă activităţi dedicate de familie. Candidaţii pentru cursurile de limbă străină care se vor înscrie în timpul târgului se vor bucura de o reducere de 5% dacă îşi rezervă tabăra până la 31 decembrie 2010, Integral oferind peste 300 de variante de tabere.

„Taberele de limbi străine sunt şi un foarte bun test pentru a vedea dacă mediul academic este potrivit pentru copil. Desfăşurate în campusurile universităţilor de prestigiu din lume, aceste tabere îşi obişnuiesc cursanţii cu mediul şi stilul de studiu în marile colegii şi universităţi”, mai explică managerul Integral Programe Educaţionale.

În cadrul Târgului liceelor de elită din Europa vor avea loc şi numeroase prezentări ale programelor de studiu din oferta participanţilor şi sesiuni gratuite de consultanţă pentru pregătirea dosarului de admitere, prin intermediul consultanţilor educaţionali ai Integral Programe Educaţionale. Intrarea este gratui­tă, iar înregistrarea se poate face la www.world-education.ro sau www.integraledu.ro.

×
Subiecte în articol: observator