x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tarom prelungește suspendarea curselor către mai multe țări europene, conform Ordonanței Militare 10

Tarom prelungește suspendarea curselor către mai multe țări europene, conform Ordonanței Militare 10

28 Apr 2020   •   13:51
Tarom prelungește suspendarea curselor către mai multe țări europene, conform Ordonanței Militare 10

În contextul epidemiologic actual și ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii COVID - 19, Tarom extinde suspendarea operării curselor către și dinspre mai multe țări europene.

Astfel, se instituie extinderea suspendarii operării curselor către/dinspre. Italia până ‪în data de 14 mai 2020, inclusiv; Spania până în data de 14 mai 2020, inclusiv; Germania – până ‪în data de 14 mai, inclusiv; Franța până ‪în data de 14 mai, inclusiv; Austria până în data de 14 mai, inclusiv; Belgia până în data de 14 mai, inclusiv; Marea Britanie până în data de 14 mai, inclusiv; Olanda până în data de 14 mai, inclusiv; Turcia până în data de 14 mai, inclusiv.

Vom continua să operăm zboruri de pasageri către și dinspre destinații considerate ca fiind cu risc redus, cu respectarea reglementărilor în vigoare și sub rezerva posibilității suspendării și acestora dacă situația o va impune, precizează compania într-o postare pe Facebook.

Se vor opera în continuare zborurile de tip charter pasageri sau marfă, de asemenea cu respectarea regulilor în vigoare.

Călătorii își pot reprograma călătoriile pentru date viitoare, fără taxe de modificare sau pot solicita rambursarea sumelor plătite, precizează compania.

Mediafax

×
Subiecte în articol: tarom