x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TAROM suspendă cursele aeriene către mai multe state europene afectate de pandemia cu coronavirus

TAROM suspendă cursele aeriene către mai multe state europene afectate de pandemia cu coronavirus

06 Apr 2020   •   13:57
TAROM suspendă cursele aeriene către mai multe state europene afectate de pandemia cu coronavirus

Compania TAROM anunță suspendarea curselor aeriene către Austria, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Franța și Germania până spre sfârșitul lunii aprilie, din cauza pandemiei cu coronavirus.

"În contextul epidemiologic actual, și ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii COVID - 19, Compania TAROM se aliniază la reglementările autorităților, respectiv la măsurile impuse în Capitolul 2, art.9 si art.10 din Ordonanța Militară Nr.7/04.04.2020.

La nivelul Companiei TAROM se instituie următoarelele:

Suspendarea operării curselor către/dinspre Austria, Belgia, Marea Britanie, Olanda în perioada 06 – 20.04.2020

Extinderea suspendării operării curselor către/dinspre Franța și Germania în perioada 09 – 22.04.2020

Vom continua să operăm zboruri de pasageri către, și dinspre, destinații considerate ca fiind cu risc redus, cu respectarea reglementărilor în vigoare și sub rezerva posibilității suspendării și acestora dacă situația o va impune.

Se vor opera în continuare zborurile de tip cargo pasageri sau marfă, de asemenea cu respectarea regulilor în vigoare, acestea din urmă având prin definiție un regim special. Pentru detalii va rugam să contactaţi: charter@tarom.ro și taromcargo@tarom.ro

Vă rugăm să reprogramați călătoriile pentru date viitoare, puteți face acest lucru fără taxe de modificare, sau puteți solicita rambursarea sumelor plătite, contactând agentul emitent sau orice agenție TAROM.", se arată în comunicatul companiei. 

×
Subiecte în articol: tarom