x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tată şi fiică la spital, după ce maşina în care erau a căzut într-un şanţ de pe autostrada Bucureşti-Piteşti, luând foc

Tată şi fiică la spital, după ce maşina în care erau a căzut într-un şanţ de pe autostrada Bucureşti-Piteşti, luând foc

11 Aug 2012   •   13:19

Un sofer si fiica lui de sapte ani au fost transportati, sambata, la spital, cu traumatisme la cap si la maini, dar si cu arsuri, dupa ce barbatului, cu afectiuni cardiace, i s-a facut rau si a pierdut controlul volanului, masina intrand intr-un sant de pe autostrada Bucuresti-Pitesti si luand foc.

Potrivit sefului Politiei A1, comisar sef Emilian Buican, la fata locului au intervenit pompierii militari, precum si ambulante SMURD si ale Serviciului de Ambulanta Dambovita, care au acordat primele ingrijiri medicale victimelor, respectiv barbatului de 37 de ani si fiicei sale de sapte ani.

"Ambii au suferit traumatisme craniocerebrale minore. Sunt leziuni care nu le pun viata in pericol. Fetita are arsuri de gradul III si IV pe maini, tatal ei are arsuri la antebratul stang. Ei au fost transportati initial la Spitalul orasenesc din Gaesti, unde au fost stabilizati. Ulterior, fetita a fost transportata cu ambulanta la un spital din Bucuresti", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita, mr.Eduard Telea.

Pompierii au stins rapid focul, insa masina a ars in proportie de 90 la suta.

Lucratorii Politiei A1 au inceput cercetarile in acest caz si spun ca soferul a declarat ca, in timp ce conducea, si-a pierdut cunostiinta din cauza unor probleme cardiace.

"Accidentul a avut loc pe calea 2 a autostrazii Pitesti-Bucuresti, la km 57, iar soferul a declarat ca are afectiuni cardiace si la un moment dat i s-a facut rau, si a pierdut controlul volanului, masina parasind carosabilul si ajungand intr-un sant. Soferul spune ca masina a luat foc, dar el si-a revenit imediat dupa impact si a reusit sa-si ia copilul si sa coboare din autoturism. El va fi investigat pentru a se stabili daca mai poate conduce un autovehicul pe drumurile publice", a declarat Emilian Buican

Traficul rutier in zona a fost blocat circa 15 minute.

×