x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tatăl celebrei Inna, condamnat la închisoare pentru uciderea unui bărbat în trafic

Tatăl celebrei Inna, condamnat la închisoare pentru uciderea unui bărbat în trafic

03 Oct 2012   •   11:05
Tatăl celebrei Inna, condamnat la închisoare pentru uciderea unui bărbat în trafic
Sursa foto: INTACT IMAGES/Andrei Craitoiu

Georgic Apostoleanu, tatăl Innei, a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru uciderea unui bărbat în trafic, în anul 2009. Potrivit RTV, Apostoleanu fusese inițial condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare, pe 19 iunie, însă părțile civile au depus recurs la sentința Judecătoriei Mangalia. Astfel, Curtea de Apel Constanţa i-a mărit pedeapsa la un an și jumătate.

De asemenea, tatăl Innei, alături de asigurator, este obligat la plata către părţile civile a sumei de 35.159 lei daune materiale şi a sumei de 40.000 de lei cu titlu de daune morale.

Poliţiştii de la Rutiera Constanţa au stabilit că Georgic Apostoleanu, de 54 de ani, din Neptun, Mangalia, a condus, pe data de 13 august 2009, un automobil marca Dacia, pe drumul naţional 39, având sensul de deplasare dinspre Constanţa către Mangalia. La ieşire din localitatea 23 August, aproape de „curba morţii", Georgic Apostoleanu nu a observat un moped condus de Traian Preoteasa, care circula în faţa sa, în aceeaşi direcţie de deplasare şi pe care l-a lovit. În urma accidentului a rezultat iniţial vătămarea corporală gravă a mopedistului, care ulterior a decedat la spital.

La scurt timp dupa incident, pe numele lui Apostoleanu a fost deschis un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

×