x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tatăl Mădălinei Manole susţine că artista s-a luptat cu soacra sa în noaptea morţii

Tatăl Mădălinei Manole susţine că artista s-a luptat cu soacra sa în noaptea morţii

15 Oct 2011   •   05:53
Tatăl Mădălinei Manole susţine că artista s-a luptat cu soacra sa în noaptea morţii

Parintii Madalinei Manole o acuza pe soacra artistei de o confruntare violenta cu fiica lor, in ultima noapte de viata.

Ion Manole va fi audiat saptamana viitoare de procurorii Parchetului Capitalei in dosarul mortii Madalinei Manole. Tatal artistei le va arata anchetatorilor un memoriu cu toate intrebarile ramase fara raspuns dupa moartea fiicei sale, dar si versiunea sa asupra evenimentelor din noaptea mortii indragitei cantarete.

Impreuna cu avocatul lor, Bogdan Barbuceanu, parintii Madalinei au pus pe hartie 57 de intrebari, controverse si neclaritati despre circumstantele decesului fiicei lor, scrie cancan.ro. "Petru Mircea, Petru mormant, el a fost in casa cu maica-sa. Doar ei stiu ce i s-a intamplat fetei mele, dar n-au vrut sa spuna nimic... sa zica macar... m-am imbatat ca un prost si am dormit ca un bou", s-a infuriat Ion Manole.

"Cine vrea sa se sinucida, in puterea noptii, se imbraca in trening, isi ia cheile de la masina, telefonul, telecomanda de la garaj, ca si cum ar fi vrut sa plece, nu sa se omoare? Cum se explica ca pe paharul de Furadan nu apare decat o singura amprenta, a Madalinei, cand un pahar nu poate fi tinut decat cu cel putin doua degete? Nu cumva i-a pus el paharul in mana dupa ce a murit? Cum se explica petele de sange din baie, cand Madalina a fost gasita pe hol?", se intreaba parintele artistei.

Ion Manole si-a format propria opinie fata de desfasurarea evenimentelor din ultimele ore de viata ale Madalinei. "Fata mea si cu Petru Mircea au fost in acea seara la cumparaturi, dar s-au certat, pentru ca nu s-au intors decat cu un bax de apa minerala si o cutie de servetele. El a zis ca se duce inapoi la magazin pentru cumparaturi, dar nu s-a mai dus... S-a oprit la barul din Otopeni, s-a intalnit cu Sandica (n.r. - Catalina), prietena lui blonda, pe care i-a prezentat-o Iuda, Ciprian Antohi... si s-a intors de abia la ziua", a spus Ion Manole, care crede ca tragedia s-a petrecut, astfel, in lipsa lui Petru Mircea si cu implicarea directa a mamei acestuia, soacra Madalinei, care se afla si ea in casa Madalinei in acea noapte.

"Este cunoscut antagonismul dintre Madalina si soacra ei. In noaptea aia s-au certat, Madalina a vrut sa plece, ceva s-a intamplat. Intre ele a fost o lupta, poate Madalina a cazut... dar cum se explica o rana de 12 centimetri lungime la cap dintr-o cazatura? Nu este oare dintr-o lovitura cu un corp contondent?", se intreaba tatal Madalinei.

Ion Manole este suparat insa ca declaratiile acestor martori nu au fost consemnate in ancheta de procurorul Tiberiu Moldovan, care a eliminat dintre probe si primul raport al ambulantei care a ajuns la fata locului. Tatal Madalinei este deranjat mai ales de verdictul "sinucidere" pus inca de la inceput. "Daca dupa decizia de redeschidere pronuntata de instanta dosarul va fi repartizat aceluiasi procuror, Moldovan, am sa refuz sa fiu reaudiat de el, cel care si-a batut joc de noi", a mai afirmat Ion Manole.

×