x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Taxe şi impozite neschimbate pentru bucureşteni în 2012. Discount de 10% pentru cei ce plătesc pâna la 31 martie

Taxe şi impozite neschimbate pentru bucureşteni în 2012. Discount de 10% pentru cei ce plătesc pâna la 31 martie

28 Noi 2011   •   16:02
Taxe şi impozite neschimbate pentru bucureşteni în 2012. Discount de 10% pentru cei ce plătesc pâna la 31 martie

Consilierii municipali au aprobat luni proiectul privind stabilirea nivelurilor impozitelor si taxelor locale in 2012 in Capitala.

Astfel, in 2012, bucurestenii vor plati aceleasi impozite si taxe ca cele platite in acest an, cu exceptia cladirilor care nu au fost reevaluate in ultimii trei ani anteriori anului fiscal de referinta.

In cazul acestora, cota impozitului pe cladiri va fi de zece la suta, iar in cazul celor nereevaluate in ultimii cinci ani, de 30 la suta.

De asemenea, in cazul cladirilor cu destinatie turistica ce nu functioneaza in cursul unui an calendaristic, proprietarul va trebui sa plateasca in 2012 o cota de impozit de cinci la suta din valoarea de inventar a cladirii.

Bucurestenii care vor plati anticipat, pana la 31 martie 2012, impozitele pe cladiri, terenuri si mijloacele de transport, vor beneficia de o reducere de zece la suta din suma datorata. In cazul in care impozitele si taxele locale sunt platite dupa data limita, proprietarii vor plati majorari de intarziere.

×
Subiecte în articol: bucuresteni impozite taxe