x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Telenovela "Elodia" continuă. Avocata lui Cioacă susţine că are dovezi furnizate de Interpol că Elodia ar fi în viaţă

Telenovela "Elodia" continuă. Avocata lui Cioacă susţine că are dovezi furnizate de Interpol că Elodia ar fi în viaţă

28 Feb 2013   •   18:36
Telenovela "Elodia" continuă. Avocata lui Cioacă susţine că are dovezi furnizate de Interpol că Elodia ar fi în viaţă

Avocata lui Cristian Cioacă suţine că Elodia nu e moartă.  Avocata Maria Vasii susţine că are dovezi furnizate de Interpol, relatează Antena 3.

Cristian Cioacă a ajuns în boxa acuzaţilor, pentru ultima oară în procesul în care poliţistul este acuzat de violarea corespondentei. Acesta a fost sărutat în sală de apărătoarea lui totodată aceasta a sosit la tribunal la volanul maşinii Elodiei Ghinescu.


Avocata poliţistului a adus dovezi care arată că Elodia a fost văzută în viaţă, la câteva zile după presupusul omor. E vorba de o fişă medicală şi o cerere semnată de avocata dispărută.

Mai mult decât atât, ar exista documente la dosar care arată că avocata dispărută ar fi plecat din ţară. Apărătorii familie Ghinescu susţin că dovezile sunt fabricate.

Aceste dovezi urmează să fie folosite şi în procesul crimei care începe luni la Piteşti. Sentinţa de azi a fost amânată. Cioacă va afla peste două săptămâni dacă este vinovat de infracţiuni informatice.

×