x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teleorman: Două persoane au ajuns la spital după ce căruţa în care se aflau a fost lovită de un autoturism

Teleorman: Două persoane au ajuns la spital după ce căruţa în care se aflau a fost lovită de un autoturism

01 Aug 2019   •   18:35
Teleorman: Două persoane au ajuns la spital după ce căruţa în care se aflau a fost lovită de un autoturism

Un bărbat şi o femeie au ajuns la spital cu multiple traumatisme după ce căruţa în care se aflau a fost lovită din spate de un autoturism, marţi după-amiază, pe un drum judeţean din Teleorman, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din judeţ.

Potrivit sursei citate, accidentul, în care au fost implicate un autoturism şi o căruţă, s-a produs pe DJ 506, între localităţile teleormănene Beiu şi Cervenia.

La sosirea echipajelor de intervenţie, ambele victime erau conştiente şi cooperante, dar prezentau multiple traumatisme, fiind preluate imediat de personalul medical şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, a adăugat sursa citată. 

Din primele cercetări, se pare că şoferul autoturismului ar fi adormit la volan, intrând în coliziune cu o căruţă care se deplasa în acelaşi sens, a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman, Daniela Păşu.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru de vătămare corporală din culpă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: teleorman accident