x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teleorman: Patru persoane rănite într-un accident rutier; şoferul autoturismului preluat de un elicopter SMURD

Teleorman: Patru persoane rănite într-un accident rutier; şoferul autoturismului preluat de un elicopter SMURD

27 Iul 2019   •   11:20
Teleorman: Patru persoane rănite într-un accident rutier; şoferul autoturismului preluat de un elicopter SMURD

Patru persoane, printre care doi copii cu vârste de 3 şi 9 ani, au ajuns la spital sâmbătă dimineaţă după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un copac de la marginea drumului, în apropierea localităţii Furculeşti din judeţul Teleorman.

Accidentul s-a produs pe DN 52, între localităţile Furculeşti şi Alexandria.

Din cauza neatenţiei, un bărbat de 31 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus şi a intrat într-un copac aflat pe marginea drumului, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Daniela Păşu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, la sosirea echipajelor de intervenţie şoferul era inconştient şi încarcerat, prezentând multiple traumatisme. După ce a fost scos de pompieri din autoturism, el a fost preluat de personalul medical şi transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.

Alte trei persoane aflate în autoturism - o femeie de 43 de ani şi doi copii de 3 şi 9 ani - au fost preluate de echipajele medicale sosite la locul accidentului şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: smurd teleorman